AMT 190 BR er en rask glassfiberbåt av høy kvalitet, med en sporty skrogform som representerer den anerkjente båtprodusentens nye design.

Nykommeren ser da også ut til å slå godt an i markedet. Forhandler Jørn Langvik på Krogstadfjorden Marina i Råde, Østfold selger og tar vare på mange båter hele året. Han ser at kundene reagerer positivt.

– Båten er jo moderne og fleksibel. Den leder an med et nytt design og moderne skrog. Det, sammen med god historikk på båt og motor, gir en god annenhåndsverdi. Alle AMT-båter er lettomsettelige på bruktmarkedet, egentlig. Det er et kvalitetsstempel, sier marinaeier Jørn Langvik.

– Dessuten kan du bruke AMT 190 BR til mye forskjellig. Tur, vannsport, hyttebåt. Den er heller ikke for stor og kan greit håndteres på en båthenger bak en normal bil.

SE VIDEO

ANVENDELIG OG RASK: AMT 190 BR er sporty og kan brukes til mye gøy.

 

Gjerrig, fartsfylt og stilig

Nye AMT 190 BR har også fått meget gode skussmål fra båtmesser, prøvekjøringer og fra forhandlerne rundt om i landet.

– Veldimensjonert, romslig plass samt en omfattende standardutrustning er blant de mest opplagte kommentarene. Det er lett å bevege seg rundt på båten. Den har også mange andre kvaliteter som garantert vil tilfredsstille moderne båtfolk som ønsker en rask og drivstoffeffektiv båt til herlige båtturer, sier Finn Høge hos den norske importøren AS Kellox/Honda Marine.

Artikkel fra Båtliv: Ny bowrider fra AMT

– Den nye skrogformen og designet går ikke på bekostning av gode kjøreegenskaper og fornuftig drivstofføkonomi. Båten egner seg derfor bra til for eksempel vannsportentusiaster. Nye AMT 190 BR gjør tett opptil 40 knop allerede på moderat motoreffekt, legger Høge til.

AMT 190 BRLETTOMSETTELIG: – AMT-båter er lettomsettelige på bruktmarkedet. Det er et kvalitetsstempel, sier marinaeier Jørn Langvik ved Krogstadfjorden Marina i Østfold.

 

Anbefalt motorkraft

Lagringsrommene er utstyrt med Abloy-låser slik at du trygt skal kunne plassere og oppbevare også verdifull last og eiendeler der. Den norske versjonen har Raymarine A78 kartplotter, solseng og grå laminatdørk som standard.

Alle detaljer, fra fester til vannavløp, er nøye overveid. Foruten det obligatoriske standardutstyret inngår også puter, rom til kalesje, akterdeksel og Securmark-tyverimerking.

Båtens store bensintank og gjerrige forbruk gir lang rekkevidde. AMT 190 BR anbefales med en motor fra Honda på 80-115 hk, og allerede med 100 hestekrefter i sving kan du logge 40 knops fart.

Båten skreddersys til kundens behov. Den kan for eksempel bestilles med dørken i ekte teak, teaklaminert dørk, Fusion medieavspiller eller kjøleskap.

AMT 190 BRFLEKSIBEL NYKOMMER: AMT 190 BR går best med Honda-motorer fra 80-115 hestekrefter. Den passer blant annet til turer, som hyttebåt og til vannsport.

AMT 190 BRVELUTSTYRT OG DRIVSTOFFEFFEKTIV: Båtens store bensintank og gjerrige forbruk gir lang rekkevidde. AMT 190 BR er også meget velutstyrt.

 

 

AMT 190 BR kommer Alltid-til-havn

AMT 190 BR, som resten av AMT-sortimentet, er utrustet med en unik Alltid til havn-konstruksjon som radikalt forbedrer båtens sikkerhet ved en nødsituasjon på sjøen.

– Dersom båten på grunn av en skade på skroget skulle fylles med vann, holder båtens dekk den flytende. Dette gir båtføreren mer tid til å tilkalle hjelp, og i mange tilfeller også kunne styre båten til nærmeste strand eller land, sier Finn Høge.

Se kampanjetilbud på båtpakke med Honda-motor her.

 

Høydepunkter

  • Familievennlig
  • Romslig plass og velutstyrt
  • Alltid til havn-konstruksjon
  • Drivstoffgjerrig
  • Rask og sporty
  • Moderne, lekkert design
  • Raymarine A78 kartplotter, grå laminatdørk, solseng, vindusviskere og Abloy-låser på lagringsrom som standard

AMT 190 BRMODERNE MED SPREK DESIGN: AMT 190 BR leder an og viser finske AMT sin nye designlinje.Les også