Hva sier du til en sommer med salt sjøsprøyt og vind i håret – i ny båt på vannet? Vurderer du å kjøpe båt, gir vi deg her noen fornuftige båtpakker med ny båt og båtmotor for ulike behov og bruksområder.

Båt er jo ikke bare båt. Det finnes veldig mange modeller og merker å velge mellom, i ulike prisklasser. Det er ikke nødvendigvis enkelt å navigere seg frem til lykke på sjøen og et bekymringsfritt båtliv.

Skal du for det meste på fisketurer og ellers putre litt rundt i fjorden? Frakte utstyr og mennesker til hytta? Er det viktig å kunne bade fra båten? Vil noen stå på vannski? Skal du kunne overnatte i båten? Hvor mange personer skal bruke båten og være i den samtidig?

Det er viktig å tenke seg godt om og finne ut hva som er det viktigste for deg og din familie. Det kan for eksempel være lurt å forhøre seg hos en båt- og båtmotorforhandler for gode råd og erfaringer.

Ny båt AMT 175 BR Honda

AMT 175 BR (NYHET!) MED HONDA BF60

Båtpakkepris: kr. 237.795,-

AMT 175 BR egner seg utmerket til for eksempel vannsportentusiaster. Vannskiene plasserer du enkelt i de store lagringsrommene under dørken. Honda-motoren med 60 hk er uovertruffen på hastighet, bensinforbruk, vekt, komfort og økonomi, og du får markedets beste garantiordning – 6 år.

 

Ny båt AMT 160 R Honda

AMT 160 R MED HONDA BF50

Båtpakkepris: kr. 158.595,-

Her får du full valuta for pengene. AMT 160 R er en romslig, stabil og anvendelig konsollbåt med moderne finesser. Honda-motoren på 50 hk er ekstremt stillegående, lav vekt og bygget for å tåle høy fart og høye belastninger under de mest ekstreme vær- og temperaturforhold. Honda-motorene har markedets klart beste garantiordning på 6 år.

 

Båtpakke Terhi 445 C

TERHI 445 C MED HONDA BF30

Båtpakkepris: kr. 92.995,-

Romslig og brukervennlig båt med styrekonsoll som passer til det meste, er stødig og trygg og er en stor båt i lite format til fornuftig pris. På hekken får du Honda BF30, en motor med lav vekt som er ekstremt stillegående, og bygget for å tåle høy fart og høye belastninger. Terhi 445 C er en moderne, velutstyrt småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende. Båten er en glimrende tur-, fiske- eller arbeidsbåt. Dette er en trygg og god familiebåt med god lastekapasitet. Les mer om Terhi 445C her.

 

Se også: Båtpakke med Terhi 445 C og Tohatsu-motor på 25 hk.

 

Pioner Viking Ny båt Tohatsu

PIONER VIKING MED TOHATSU 40 HK

Båtpakkepris: kr. 117.300,-

Sporty skjærgårdsjeep eller romslig landstedbåt. Pioner Viking er lettplanende og har meget gode sjøegenskaper. Båten har høyt fribord og egner seg utmerket som familiebåt. På hekken får du Tohatsu 40 hk, antageligvis den raskeste og mest økonomiske firetakteren i sin klasse.

Pioner-båtene er designet og produsert i Norge siden 1959. Viking er en selvdrenerende båt med velprøvd skrog. Standardmodellen har tre låsbare rom til bagasje, utstyr og bensintank. Båten har god plass til seks personer. Les mer om Pioner Viking her.

 

River 420 Tohatsu Ny båt

RIVER 420 MED TOHATSU 20 HK

Båtpakkepris: kr. 53.195,-

River 420 er en båt som passer for hele familien. En unik skrogkonstruksjon gir uvanlig rolig gange og svært gode kjøreegenskaper. På hekken finner får du en Tohatsu 20 hk, en miljøvennlig, komfortabel og pålitelig firetakter. Båten er spesielt velegnet for fart og moro om sommeren, men er også perfekt for krevende forhold og profesjonell bruk hos f. eks. redningstjeneste, brannvesen, politi, militæret, dykkere og til utleievirksomhet. Les mer om River 420 her.

 

 

Summer-FUN Ny båt Hasle Tohatsu

SUMMERFUN MED TOHATSU 9,9 HK SPORT

Båtpakkepris: kr. 41.462,-

SummerFun fra Hasle er en liten og rask sportsbåt med fantastiske sjøegenskaper. En leken, trygg og morsom båt. Båtmotoren Tohatsu 9.9 hk har direkte innsprøytning, er enkel å starte, har jevn gange og er miljøvennlig. Jollen er perfekt for de yngste, konstruert for å være en planende båt, med moderne design, og avrundede linjer. Under fremre sete er det mulighet for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur. Båten leveres med fastmontert styrekonsoll, styresnekke og styrekabel. Les mer om Hasle SummerFun her.Les også

Båtfolk i farta

Se stemningsvideo og bildeserie fra det yrende marinalivet i Østfold