amt_170_r_14_act_01_f27

BÅTPAKKE TIILBUD: AMT 170BRS og Honda BF60, kampanjepris kr 189.990,-

Veil. pakkepris 215.864,-

Se produktspesifikasjoner og finn forhandler »

En 5-meters landsted-, tur- og fiskebåt for hele familien. Utgangspunktet for planleggingen har vært at hele familien skal kunne sitte beskyttet bak vindskjermene og at kalesjen skal gi hele familien beskyttelse mot vær og vind. Skroget som allerede har fått ros i mange tester, kommer fra AMT 170 serien. Plassen har aldri tidligere blitt utnyttet så effektivt i 5-metersklassen, tilsvarende plass finner man vanligvis først i 5,30 -5,40 meter lange båter.
Gjennomgangsmulighet gjør at det er lettere å bevege seg tvers igjennom hele båtens lengde. Romslig plass for fem personer.

 Baatfamilie_ACS2

 

Honda BF50 – en høyteknologisk firetakters motor med 60 hester

medium_BF60_LS

Honda BF50 er perfekt i kombinasjon med AMT 170 og best i sin klasse når det gjelder effekt.

 

Båten er velegnet i kombinasjon med Honda BF50 firetakts påhengsmotor som er best i sin klasse når det gjelder effekt / vekt forhold. BF50 er eneste motor i klassen med motorenheten flyttet fremover i forhold til utgående aksling, noe som gjør båten roligere og mer stabil på sjøen. Båten er velegnet i kombinasjon med Honda BF50 firetakts påhengsmotor som er best i sin klasse når det gjelder effekt / vekt forhold. BF50 er eneste motor i klassen med motorenheten flyttet fremover i forhold til utgående aksling, noe som gjør båten roligere og mer stabil på sjøen.

 

SE SPESIFIKASJONER OG PRISER