Honda Marine Proff Logo

 

Betten Rorbuer på Smøla


 KUNDE: BETTEN RORBUER, SMØLA


PÅLITELIG OG TURISTSIKKER

 

Slik vil Per Betten beskrive en Honda-motor.  Livsviktige egenskaper for noen som sender turister ut i røft farvann hver eneste dag.

Betten Rorbuer holder til på øya Smøla på Nordmøre og driver utleie av fiske- og fritidsbåter til turister. Båtparken er utstyrt med Honda-motorer mellom 50 og 60 hk. Hit kommer det både hobbyfiskere og proffer.

– Motorene våre må tåle mye. Her er det værhardt, og dermed er det noen farer knyttet til det. Vi må ha et produkt som er 100% pålitelig, og det har vi funnet hos Honda.

 

Farvannet som omgir Smøla er ikke det mest gjestmilde. Med over 5500 holmer og skjær i skjærgården, lever propeller og undervannskammere utsatt når uerfarne turister reiser ut.

 

– Vi har en egen klausul i kontrakten med Honda som sikrer oss at disse delene alltid er tilgjengelige. Vi er helt avhengige av å ha enkel tilgang på vedlikehold og nye deler, forteller Betten, som er svært tilfreds med sin lokale forhandler.

 

– For oss her ute på en øy i havgapet er tilgang på spesialvarer fra fastlandet noe som ofte kan ta opp til en uke. Med en forhandler på øya, som vet hvilke deler vi trenger, og derfor alltid har det liggende, gjør at vi er ute på vannet igjen bare etter et par timer, dersom uhellet først er ute.

 

Til tross for hardt vær og uerfarne båtførere så har utleieren kun gode erfaringer fra tiden som utleier av båter med Honda-motor.

– For oss er det alfa og omega med fornøyde kunder. Og en kunde med en motor som ikke går, er ikke fornøyd.

 

< Tilbake til forsiden

 

Per Betten, betten Rorbuer på smøla

 

– Selv på en øy uti havgapet har vi alltid tilgang på deler. Kostbar nedetid er derfor ikke en bekymring.

Per Betten, Betten Rorbuer, Smøla

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i trekning av et gavekort til en verdi av Kr 10.000*

  

 

*Gavekort gjelder på produkter fra Honda Marine sitt sortiment.
Vinneren trekkes i mars 2016.