Innerst i Vågsfjorden, i byhavna Harstadbotn, ligger Harstad Marina. Steve Nygård og Mads Johansen styrer skuta der. Båtsalget har startet tidlig i Harstad i år og optimismen er stor.

Får ingen reklamasjoner

I 2016 tok de inn 12 Silver-båter og solgte alle sammen. Hawk 540 BR er en av Silver-modellene og beskrives som en robust båt som krever minimalt med vedlikehold.

­­– Hawk 540 er en røff båt som tåler mye sjø og juling. Den har en skarp V-bunn og stivt skrog som gjør at den bryter sjøen bra. Kundene våre vet at den også har suveren annenhåndsverdi og er lettomsettelig. Det er viktig for mange, sier Mads Johansen.

– Båten er perfekt for de som vil ha en lettvint fiskebåt. Med Hawk kan du fiske fra både foran og bak konsollen. Den er i tillegg lett å holde ren.

Hos Harstad Marina leveres båtene med Honda båtmotor som har 6-års garanti.

– Vi har i praksis ikke reklamasjoner på Silver og Honda. Det betyr at de som kjøper dette har lang tids båtbruk uten bekymringer, sier Johansen.

Harstad Marina er forhandler av Silver og Honda MarineMARINA I NORD: Harstad Marina ligger idyllisk til innerst i Vågsfjorden, i byhavna Harstadbotn. Det røffe klimaet i Nord-Norge setter ekstra store krav til båt og motor.

Silver Hawk 540 BR – enklere og sikrere

Den har egenskaper som gjør den perfekt til hytte og sommerstedbåt – for fiske, for fritid og som skyssbåt. Kombinasjonen av et høyt utstyrsnivå og solid sjødyktighet er noe som tiltaler mange båteiere.

– Hawk BR har nå også et nyere fordekk som dekker hele fronten. Det gjør ombordstigningen på båten enklere og sikrere, sier Johansen.

 

SE OGSÅ: Silver: Satser på støysvak, moderne design.

 

Harstad Marina i nord er forhandler av Silver Boats og Honda Marine.SØLVREKKE: Silver er finskproduserte, robuste og sjøsterke båter som passer godt i den norske skjærgården. De passer utmerket til hobbyfiske, tåler en støyt og krever minimalt med vedlikehold.

 

Salgs- og markedssjef Finn Høge hos importøren av Silver til Norge, Honda Marine viser også til at båten er romslig og har et høyt utstyrsnivå.

­– I denne bowrideren kan store grupper – på opptil 7 personer – reise bekvemt da det er god plass til både passasjerer og oppakning. En fast bensintank på 105 liter gir dessuten mye kjøreglede mellom hver gang du må bunkre, forteller Høge.

Silver Hawk 540 BR - en av Silver sine mest populære modeller.ENESTÅENDE KJØREEGENSKAPER: Båten kommer lett i plan og den skarpe baugen gjør at den skjærer gjennom bølgene.

For familier og hobbyfiskere

Standardutstyret  på en Hawk 540 BR inkluderer blant annet Raymarine 7-tommers kartplotter/ekkolodd, hydraulisk styring, vindbeskyttelse/dør mellom pulpittene, putesett til akter og kalesje. Komforten kan ytterligere økes med praktisk utstyr som solseng og vannskiholder.

Silver Hawk 540 BR er den perfekte sommerbåten til familier og hobbyfiskere. Båten kommer lett i plan og den skarpe baugen gjør at den skjærer gjennom bølgene. Av båtmotor anbefales Honda-motor på 60-100 hestekrefter.

Silver Hawk 540 BR - detaljbilde. Bakenden av båten

Silver Hawk 540 BR - detaljbilde. Styrekonsoll

Silver Hawk 540 BR - detaljbilde. Godt med sitteplasser i bauen.Les også