Tohatsu har produsert påhengsmotorer i suveren kvalitet siden 1956. Motorene ble opprinnelig bygget for japanske yrkesfiskere som ønsket solide, sterke og pålitelige maskiner som kunne takle ekstreme vær- og arbeidsforhold. Når Tohatsu nå lanserer en ny rekke med firetaktere, er det med mål om å være best i sin klasse.

 

Nye påhengsmotorer med 75, 90, 100 og 115 hestekrefter

Det er en rekke med fire motorer som nå lanseres. Disse presenteres med det høyeste momentet, den raskeste topphastighet og den beste akselerasjonen i sin klasse. Tohatsu har spesialutviklet eksosmanifold, som er helt unik i bransjen. 4-2-1 Performance Tuned Exhaust har eksosganger som er like lange. Da unngår man eksosinterferens og momentet blir kraftig forbredret. Resultatet er at båten planer raskere og man når topphastighet raskere.

 

Også designet av motorene er tilgjengelige i Tohatsu Aqua Marine Blue. 115 hk er i tillegg tilgjengelig i Beluga White. Motorene kommer med ulike stammelengder og forskjellige valg for rorkult eller fjernstyring.

Tohatsu påhengsmotorer bak på en båt som står på vannet

Vår 4-2-1 Performance Tuned Exhaust gjør at vi nå har de beste 75 hk, 90 hk, 100 hk og 115 hkmotorene i hele bransjen, sier Linda Karlsen, salgssjef i Kellox Marine

De nye motorene fra Tohatsu ser du her.