Hos Krogstadfjorden Marina kan Per Nossen være trygg på at båt og motor blir godt ivaretatt.

I naturskjønne Østfold, nærmere bestemt i Råde, ligger Krogstadfjorden Marina. Her har eier og daglig leder Jørn Langvik stått ved roret siden 1998.

Per Nossen har ikke vært kunde så lenge, men da ingeniøren i 2006 skaffet seg en AMT 200 DC og var på jakt etter ny motor, kom han i kontakt med Honda-forhandler Jørn Langvik. Valget falt på en Honda BF 150-hester.

 

Båtturer gir en frihetsfølelse

De to østfoldingene er begge glade i båtlivet på fritiden. Mens Per Nossen bor rett ved sjøen i Gamle Torsnes utenfor Fredrikstad, har Jørn Langvik hytte på Hvaler. Nossen er over gjennomsnittet interessert i motorer. I 2013 oppgraderte han båt og motor gjennom Krogstadfjorden Marina og er nå den stolte eier av en AMT 230 DC med Hondas BF 250 som drivkraft.

– Jeg foretrekker Honda. Motorteknologien deres er svært bra, sier Nossen.

Han tar noen fine langturer innimellom, og trives aller best på gode dagsturer med familie og venner. Han finner båtlivet avstressende:

– Jeg vil beskrive det som en frihetsfølelse. Du har store områder med holmer, og småskjær med lune viker og fine svaberg. Da får en raskt koblet av fra jobben, sier næringslivslederen.

Marina båtmotorHESTEKREFTER: Per Nossen har oppgradert til en Honda BF 250 hk og ingeniøren fra Østfold verdsetter den høyt.

Krogstadfjorden er en stor marina

På rundt 12 mål har Jørn Langvik utviklet sin bedrift til et sted som foretar den totale servicebiten for en båteier. Han passer på alt fra små lettbåter til seilbåter på drøye 40 fot. Sammen med seks ansatte tar han seg av opplag, service og reparasjoner på verksted og salg av båter, motorer og deler.

– Vi bidrar på alle tenkelige måter, og henter og bringer også båten til kunden om ønskelig. Jo tidligere kunden er ute, desto lettere er det for oss å levere raskt, sier Langvik.

For ham er det viktig å ha flere bein å stå på. I denne bransjen er det ingen klisje at man lever av fornøyde kunder. Per Nossen er en av dem. Båten leverer han inn i slutten av september og får den levert ut igjen i begynnelsen av mai. Han er opptatt av den gode tillitten og relasjonen han har til Langvik og gjengen i Krogstadfjorden Marina.

Her finner du flere Honda-forhandlere.

– De er på plass når jeg trenger dem. De tar service og opplag for meg, og vi har en god relasjon. Det er viktig, sier Nossen.

Slik båt og båtmotor bør spille på lag, slik er det også med en god marina og båteier.

Marina båtmotorPÅ PLASS: En vintermorgen på Krogstadfjorden Marina i Råde, Østfold.Les også